Passievruchtenbavarois

10
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop voor het chocoladedeeg 25 g boter tot ze wit wordt en voeg 25 g poedersuiker toe. Meng er 1 eiwit onder en daarna 15 g bloem en 6 g cacaopoeder. Meng goed en giet op een met bakpapier bedekte bakplaat. Strijk het deeg uit over de bakplaat. Zet in de diepvriezer.
  • 2 Meng voor de biscuit het ei met de broyage. Zet de suiker even in een warme kom en klop intussen de eiwitten stijf. Voeg de suiker toe en klop verder tot het mengsel mooi stijf is. Spatel de bloem onder het eiwitschuim, vermeng met het amandelbeslag en doe er ook de gesmolten boter bij.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 4 Haal de bakplaat uit de diepvriezer en spatel het biscuitbeslag op het opgesteven chocoladedeeg. Zet ongeveer 8 minuten in de oven.

Passievruchtenbavarois is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker