Kedgeree met makreel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dit recept voor kedgeree met gerookte makreel, kwarteleieren en cherrytomaten is niet alleen envoudig, maar ook nog eens lekker en gezond! 1. Verhit olie, voeg de ui toe en bak tot hij zacht is.

2. Roer de specerijen erdoor. Laat 2 minuten bakken.

3. Voeg de rijst en 500 ml water toe en laat de rijst koken tot hij zacht is.

4. Kook intussen de eieren 2½ minuut en dompel ze in koud water. Pel en halveer ze.

5. Meng rijst, makreel, tomaten en eieren. Bestrooi met peterselie en serveer. Hou jij van lekker healthy food? Dit is hét boek voor jou!    

Kedgeree met makreel is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kedgeree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree Met Doperwtjes En Zalmfilet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree (Pakistaanse Rijst Met Rode Linzen)
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept