Kalkoen Milanese

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deze variant op de alombekende Wiener Schnitzel heeft een heerlijke toevoeging: witte truffelsaus. Het gebakken eitje bovenop maakt deze kalkoenschnitzel helemaal af. Serveer met wat citroensap en een groene salade.  1 Leg de kalkoenschnitzels tussen plasticfolie en sla erop op met een vleeshamer of deegroller om ze plat te krijgen. Verwijder de folie. Smeer de truffelsaus erop en verdeel de plakjes fontina en prosciutto erover. Bestuif ze met bloem, haal ze door de geklopte eieren en bestrooi met broodkruimels. 2 Bak de schnitzels op middelhoog vuur in een scheut olijfolie in ongeveer 2 minuten per kant krokant en goudbruin. Houd ze warm in de oven op lage temperatuur. 3 Bak de 4 eieren naar wens. Bestrooi elke schnitzel met parmezaan en leg er een gebakken ei op. Verdeel er (eventueel) het truffelschaafsel over en bedruppel met truffelolie. Voeg een beetje citroensap toe en serveer met de waterkers. Per portie 608 kcal, 29,4 g vet (11,3 g verzadigd), 61,3 g eiwit, 24,2 g koolhydraten, 4,6 g suikers

Kalkoen Milanese is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept