Saucijzenbroodjes met appel uit Chili

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saucijzenbroodjes, wie kent ze niet? In dit recept combineer je het gehakt met appel, wat een frisse smaak aan het krokante broodje geeft. Smullen!  1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng het gehakt met de prei, appel, tijm en de mosterdzaadjes. 2 Rol het bladerdeeg uit tot een plak van ongeveer 30 bij 34 cm. Halveer de deegplak in de lengte en leg een lange rol gehakt in het miden op elke helft. Bestrijk de randen van het deeg met ei, rol het dan om het gehakt en druk het dicht. 3 Snijd elke rol in 3 korte rollen. Kerf de bovenkant diagonaal in en bak de saucijzenbroodjes in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.  Maak dit recept met Tante Fanny    

Saucijzenbroodjes met appel uit Chili is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saucijzenbroodjes met kip en pompoen
15 min
Bekijk recept
Mini saucijzenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Minisaucijzenbroodje
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Saucijzenbroodjes met shiitake
40 min Snack
Bekijk recept