Stamppot met palmkool en rookworst recept

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zin in een verrassende stamppot? Dan heb je een top-recept te pakken! In plaats van een worstje kun je natuurlijk ook kiezen voor suddervlees of verschillende paddenstoelen voor als je op de vegetarische toer wilt gaan.  1. Schil de aardappels en snijd ze in flinke stukken. Haal de stelen/nerf uit de palmkool en snijd deze fijn.

2. Doe de aardappels in een pan met een laagje van 4 cm water erin. Breng aan de kook en leg de kool erop. Je kunt de worst hierop meewarmen of in een andere pan met water (tegen de kook aan) 15 minuten laten wellen.

3. Verwarm de melk in een pannetje. Na ca. 20 minuten zijn de aardappels en de kool gaar. Controleer dit door er met een vork in te prikken. Giet het geheel af en stamp alles door elkaar terwijl je de melk en boter toevoegt. Serveer de rookworst op de stampot.

Stamppot met palmkool en rookworst recept is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Pittige linzen-limoensoep recept
Bekijk recept
Simpele runderstoof met sperziebonen recept
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept