Asperges met mosterd-tuinkruidensaus

2
40 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de asperges 15 minuten in ruim water met zout en boter en laat ze nagaren
  • 2 Pel de eieren en hak ze fijn.
  • 3 Meng de groene kruiden en voeg 1 theelepel gehakte tuinkers toe.
  • 4 De rest van de tuinkers wordt gebruikt als garnering.
  • 5 Roer mosterd, citroensap, knoflook en olie door de tuinkruiden.
  • 6 Voeg 3/4 deel van de gehakte eieren toe.
  • 7 Meng de yoghurt en de cognac door het kruidenmengsel en maak er een dikke saus van.
  • 8 Voeg zout naar smaak toe.
  • 9 Leg de asperges naast elkaar op een ruime schaal. 1
  • 0 Schep de saus er in een strakke lijn op. 1
  • 1 Bestrooi met de rest van het ei en garneer met de overgebleven tuinkers.

Asperges met mosterd-tuinkruidensaus is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roodbaars met tuinkruidensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinkruidensaus
10 min
Bekijk recept
Duitse Tuinkruidensaus.
10-20 min -
Bekijk recept
Linzentaartje Met Tuinkruidensaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept