1 Bak de rollade zoals staat omschreven op de verpakking.
2 Kook de aardappels bijna gaar en giet ze af. Voeg de melk, het bieslook, het zout en de peper toe en plet de aardappels een beetje met vork. De brokkelige structuur moet in tact blijven, dus maak er geen puree van. Doe ze in een ovenschaal en overgiet ze met wat olijfolie.
3 Doe de sjalotten met een beetje olie en een beetje water in een pan en zet de pan op laag vuur.
4 Laat de sjalotten langzaam gaar worden en karamelliseren, zodat ze lekker zoet worden. Voeg na een kwartier de kruiden toe en laat alles even trekken.
5 Hol de appels uit en vul ze met de gekaramelliseerde sjalotten. Zet de appels op een vel bakpapier en schuif ze voor 20 minuten in een oven van 180 graden Celsius. Zet ook de ovenschaal met geplette aard-appels in de oven. De appels zijn klaar als ze zacht zijn, maar nog wel enigszins rechtop staan. De aardappelen zijn klaar als ze bruin beginnen te worden.