Gebraden rollade met appels van René Pluijm

6
100 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de rollade zoals staat omschreven op de verpakking.
  • 2 Kook de aardappels bijna gaar en giet ze af. Voeg de melk, het bieslook, het zout en de peper toe en plet de aardappels een beetje met vork. De brokkelige structuur moet in tact blijven, dus maak er geen puree van. Doe ze in een ovenschaal en overgiet ze met wat olijfolie.
  • 3 Doe de sjalotten met een beetje olie en een beetje water in een pan en zet de pan op laag vuur.
  • 4 Laat de sjalotten langzaam gaar worden en karamelliseren, zodat ze lekker zoet worden. Voeg na een kwartier de kruiden toe en laat alles even trekken.
  • 5 Hol de appels uit en vul ze met de gekaramelliseerde sjalotten. Zet de appels op een vel bakpapier en schuif ze voor 20 minuten in een oven van 180 graden Celsius. Zet ook de ovenschaal met geplette aard-appels in de oven. De appels zijn klaar als ze zacht zijn, maar nog wel enigszins rechtop staan. De aardappelen zijn klaar als ze bruin beginnen te worden.
  • 6 Serveer met een simpele salade.

Gebraden rollade met appels van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept