Paté met portgelei en pistachenootjes van René Pluijm

6
15 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de gelatineblaadjes in koud water. Breng de port aan de kook en reduceer tot ongeveer twee derde. Laat een paar minuten afkoelen.
  • 2 Knijp nu de gelatineblaadjes uit, voeg ze toe aan de warme port en roer ze los. borrelplateau in een handomdraai!
  • 3 Giet dit mengsel in een lage vorm (je gaat er later blokjes van snijden) en zet een paar uur in de koelkast.
  • 4 Zodra de gelei stijf is snijd je er blokjes van.
  • 5 Plet de pistachenootjes met een mes of pollepel. Doe de paté op bordjes, eventueel met wat salade of kruiden en leg er de gelei en de nootjes omheen.

Paté met portgelei en pistachenootjes van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vijgen en dadels met mascarpone
20 min Snack
Bekijk recept
Christer’s Toasts met ‘Mexican BBQ Mushrooms’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Filet pur van pata negra op lage temperatuur, lauwe salade van linzen en zwarte olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept