Rodekoolmaaltijdsoep met witte bonen, biet en witvis

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan met het water en de bouillontabletten aan de kook. Snipper de ui. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui, gember, rodekool en kaneel 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de bouillon toe en laat 10 min. op middelhoog vuur koken.
  • 2 Doe ondertussen de witte bonen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Voeg met de biet toe aan de bouillon en kook 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 8 min. gaar. Keer halverwege. Breng op smaak met chilivlokken en eventueel zout. Serveer de soep in kommen en verdeel de kabeljauw erover.

Rodekoolmaaltijdsoep met witte bonen, biet en witvis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Witte druiven met dragon
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vispakketje met kokos
Bekijk recept