Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan water aan de kook en kook de aspergetips 2½ min. Giet af en spoel onder koud stromend water.
  • 2 Kook de eieren 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.
  • 3 Snijd de dragon fijn en de forel uit de proeverij in stukjes. Meng de helft van de dragon met de forel door de puree. Dek af met vershoudfolie en verwarm 5 min. op 750 watt in de magnetron.
  • 4 Meng ondertussen de rest van de dragon door de olie. Maak met de portioneerring op 4 bordjes een portie puree.
  • 5 Leg een plakje gerookte heilbot uit de proeverij en ½ ei erop. Verdeel de aspergetips eromheen. Besprenkel met de dragonolie en bestrooi met peper. Lekker!

Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept