Langzaam gegaarde lamsrack met specerijenrub

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120 °C.
  • 2 Schil en rasp de gember. Pers de knoflook en meng met de curry madras, peper, olie en wat zout tot een rub. Wrijf de lamsracks ermee in.
  • 3 Verhit een hapjespan zonder olie of boter en braad de lamsracks rondom in 3 min. op middelhoog vuur aan.
  • 4 Doe de lamsracks in de ovenschaal. Steek de vleesthermometer in het midden van het vlees, maar zorg dat je het bot niet raakt. Braad het vlees in het midden van de oven in ca. 30 min. medium rare of tot het 58 °C is. Neem het uit de oven en laat 5 min. onder aluminiumfolie rusten.
  • 5 Lekker met partjes limoen en grofgehakte koriander.

Langzaam gegaarde lamsrack met specerijenrub is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Specerijenrub
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hugo
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept