Stokbrood met mozzarella, kip & kersen

4
10 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scheur de bollen mozzarella in stukjes. Halveer het stokbrood overlangs en beleg de onderste helft achtereenvolgens met botersla, kipfilet, mozzarella en kersen.
  • 2 Garneer met de blaadjes basilicum en bestrooi met peper. Leg de bovenkant van het brood erop, snijd in 4 stukken en serveer.

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept