Vegaburger met sesammayonaise en komkommer

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Meng de tahini en mayonaise met de helft van het sesamzaad. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Snijd de komkommer in de lengte doormidden en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Schaaf het vruchtvlees met een kaasschaaf in de lengte in lange linten. Snijd de radijs in dunne plakjes. Meng de komkommer, radijs en azijn met de rest van het sesamzaad.
  • 3 Snijd de sesambollen open. Gril de helften op de snijkanten 2 min. op de barbecue. Neem van de grill. Gril de burgers 4 min. op de barbecue, keer halverwege. Verkruimel ondertussen de cassavekroepoek.
  • 4 Besmeer de onderste helften van de broodjes met de helft van de sesammayonaise en beleg met de komkommersalade. Leg hierop een burger, verdeel de rest van de mayonaise erover en bestrooi met de kroepoek en Atsina Cress. Leg de bovenkant van de broodjes erop en serveer.

Vegaburger met sesammayonaise en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegaburger met gegrilde groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger
10 min
Bekijk recept
Vegaburger met mediterrane groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger met wortelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept