Gegrilde entrecote met salsa verde

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in water met zout in 12 min. gaar. Giet af.
  • 2 Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers 1 helft van de vrucht uit. Maal de blaadjes munt, dille, peterselie, knoflook, ansjovis, het citroenrasp, de olie en de helft van de kappertjes fijn in de keukenmachine. Breng de salsa op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Bestrijk de entrecotes met 2 el olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril het vlees in 5 min. rosé. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. op een bord rusten onder een deksel of aluminiumfolie.
  • 4 Meng ondertussen de helft van de salsa met de krieltjes, 2 el citroensap, de rest van de kappertjes en de rucola. Serveer met de entrecote en de rest van de salsa.

Gegrilde entrecote met salsa verde is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept