Boerenkoolstamp met kruidenroomkaas

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de grote krieltjes. Snijd het kapje van de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd het steeltje van de rode peper en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Kook de krieltjes samen met de boerenkool, paprika en rode peper in water met zout in 12 min. gaar.
  • 2 Snijd ondertussen de uien in partjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en spekreepjes op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Meng ondertussen de roomkaas met de Italiaanse kruiden.
  • 3 Giet het boerenkoolmengsel af en stamp grof met 2/3 van de kruidenroomkaas met de pureestamper. Schep de ui en spekreepjes erdoor en breng op smaak met peper. Serveer met de rest van de kruidenroomkaas.

Boerenkoolstamp met kruidenroomkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Verse kruidenbroodjes
25 min
Bekijk recept
Sandwich kruidenroomkaas
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Witlofschotel met kaassaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met kruidenroomkaas
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse boerenkoolstamp
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane boerenkoolstamp
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse boerenkoolstamp met piccalilly
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept