Portobello gevuld met blauwaderkaas

4
10 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Houd 2 takjes tijm apart als garnering, ris de blaadjes van de rest van de takjes.
  • 2 Leg de portobello’s met de bolle kant naar onderen op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de knoflook fijn. Verdeel samen met de tijm over de portobello's en breng op smaak met peper en eventueel zout. Besprenkel met de olie. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven.
  • 3 Schil de peer en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Hak de noten grof. Meng de peer, noten en saladecroutons.
  • 4 Neem de portobello’s uit de oven en schep het peermengsel erin. Verkruimel de roquefort erover en bak ca. 5 min. in de oven.
  • 5 Verdeel ondertussen de slamelange over de bordjes. Leg op elk bordje een gevulde portobello, garneer met de rest van de tijm en serveer.

Portobello gevuld met blauwaderkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Penne met courgette, portobello en kaas van Monique
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept