Visvink met spinazierisotto

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis in stukken, doe met de peterselie en mosterd in de keukenmachine en maal grof. Vorm met vochtige handen een rolletje visgehakt per persoon. Leg 2 plakken ham kruislings op elkaar. Leg een visrolletje in het midden. Vouw eerst de 2 zijkanten naar binnen, daarna de onderkant omhoog en rol losjes op. Herhaal dit met de rest van de visrolletjes.
  • 2 Verhit 2/6 olie olie in een pan. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken. Doe de spinazie in een zeef en druk met de bolle kant van een lepel het vocht eruit. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
  • 3 Verhit in dezelfde pan 2/4 olie en fruit hierin de ui en knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de rijst toe en bak 2 min. mee tot de korrels glanzen. Voeg een scheut hete bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg dan weer een scheut toe en ga door tot de risotto bijna gaar is. Dit duurt ca. 20 min. Snijd ondertussen de venkel in dunne plakjes en voeg na 10 min. toe.
  • 4 Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak de visvinken op hoog vuur in 2 min. rondom bruin. Draai het vuur laag en bak in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Zet het vuur uit, doe de spinazie en kaas bij de risotto en roer door. Laat 1 min. staan. Serveer de risotto met de visvinken.

Visvink met spinazierisotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept