Quesadilla's met smac en kaas

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de mais uitlekken. Halveer de tomaten. Snijd de koriander fijn en de bosui in dunne ringetjes. Meng de tomaten met de mais, het limoensap, de helft van de koriander en de helft van de bosui in een kom.
  • 2 Laat de kidneybonen uitlekken. Snijd de Smac in kleine blokjes. Doe de kidneybonen, Smac, kaas, de rest van de koriander en de rest van de bosui in een kom en prak grof met een vork.
  • 3 Bestrijk de wraps aan 1 kant met de olie. Draai ze om en bestrijk met de bonenpuree. Leg er een andere wrap op, druk licht aan en bestrijk de bovenkant met de rest van de olie.
  • 4 Verhit 2 koekenpannen en bak in elke pan een quesadilla in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie en bak er zo eventueel de overige. Snijd de quesadilla’s in punten en serveer met de tomaten-maissalade.

Quesadilla's met smac en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept
Quesadilla's met courgette en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde quesadilla's
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept