Truffels van rauwe cacao, goji bessen en amandelen

4
15 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de dadels en goji bessen in een keukenmachine tot het een bal vormt. Dit duurt ongeveer 1 min. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Voeg het rasp, de kokosolie, cacaopoeder, kokos en tarwegraspoeder toe. Maal nog 30 sec. Rol balletjes van het mengsel, leg ze op een bord en zet 30 min. afgedekt in de koelkast.
  • 2 Maal ondertussen de amandelen fijn in de keukenmachine. Schep de amandelen op een bord. Rol de truffels erdoor zodat ze rondom bedekt zijn. Serveer direct.

Truffels van rauwe cacao, goji bessen en amandelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept