Pasta met zalm, spinazie en asperges

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd ze in stukken van 3 cm en kook 4 min. in water met zout. Spoel af onder koud stromend water.
  • 2 Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  • 3 Verwarm ondertussen de pastasaus op middelhoog vuur in een hapjespan of wok. Voeg de aspergestukjes, pasta en spinazie toe en verwarm al omscheppend. De spinazie hoeft niet helemaal geslonken te zijn. Bestrooi met de zalm en (versgemalen) zwarte peper.

Pasta met zalm, spinazie en asperges is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept