Frambozen-kokosblokjes

50
10 min
Gebak
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vet de brownievorm in en bekleed met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag de helft van de poedersuiker, 150 g geraspte kokos en de mascarpone in een kom. Mix op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep het mengsel in de brownievorm en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
  • 2 Doe voor de roze laag de rest van de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in de kom. Prak de frambozen en voeg ook toe. Mix weer op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep op de witte laag en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
  • 3 Dek af met vershoudfolie of bakpapier en zet minimaal 3 uur in de koelkast. Haal de kokoskoek uit de vorm en snijd in kleine blokjes.

Frambozen-kokosblokjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstdessert
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde Venkel
30-60 min -
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept