Lamsrack met amandel-peterseliekorst

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen. Snijd de aubergine en de aardappelen in de lengte in dunne parten. Meng met de olie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 45 min. in de oven. Schep af en toe om. Maal ondertussen de amandelen fijn in de keukenmachine.
  • 2 Voeg het paneermeel, de peterselie, mosterd en het ei toe en maal tot een dikke pasta. Voeg peper en eventueel zout toe.
  • 3 Verdeel het amandelmengsel over de bovenkant van het lamsvlees. Leg het vlees met de korst naar boven in een ovenschaal en bak ca. 25 min. in de oven bij de aubergine en aardappel.
  • 4 Neem het vlees uit de oven en laat 5 min. afgedekt rusten. Serveer met de aubergine en aardappel.

Lamsrack met amandel-peterseliekorst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraiseerd varkensboutje onder peterseliekorst
Bekijk recept
Gehaktschotel Met Peterseliekorts
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met salsa verde
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met tuinbonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept