Zoete schuimomelet met bosvruchten

4
25 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de bramen in een bolzeef en laat uitlekken.
  • 2 Splits de eieren en doe 3 eidooiers in een grote mengkom. De 4e eidooier wordt niet gebruikt. Doe alle eiwitten in een grote, vetvrije kom en houd apart.
  • 3 Rasp de groene schil van de limoen, voeg met de suiker toe aan de eidooiers en klop in 10 min. licht en luchtig. Maak de gardes van de mixer goed schoon en klop de eiwitten stijf. Voeg de basterdsuiker toe en klop tot het eiwit glanst en pieken vormt. Spatel het eiwit voorzichtig door het eidooiermengsel.
  • 4 Haal de divider uit de bakvorm, deze wordt niet gebruikt. Bestrooi de bodem van de bakvorm met 1 el poedersuiker. Schep het eimengsel er gelijkmatig in. Bestrooi de bovenkant met de rest van de poedersuiker. Bak de omelet in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin. Verdeel de blauwe bessen en bramen over de omelet en garneer met de munt. Serveer direct.

Zoete schuimomelet met bosvruchten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept