Gadogado met gebakken tofu

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Snijd de spitskool in repen van 2 cm breed. Kook de bonen in 8 min. beetgaar in water met zout. Voeg na 3 min. de worteltjes toe en na 5 min. de spitskool. Giet af.
  • 2 Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Pel en halveer ze. Verhit de sesamolie en zonnebloemolie in een wok en bak hierin de tofureepjes in 3 min. op hoog vuur krokant.
  • 3 Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Voeg de groente toe aan de tofu, schep om en neem de wok van het vuur. Schep de gadogado op een schaal, verdeel de eieren erover en bestrooi met de seroendeng. Serveer met de satésaus.

Gadogado met gebakken tofu is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gadogado met kipspareribs
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gadogado
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gadogado met rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gadogado met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept