Pittige Italiaanse kaasfondue

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spruitjes kort, maak ondertussen de champignons schoon. Snijd de winterpeen in stukjes, knolselderij in blokjes en bloemkool in roosjes. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking in een steelpan.
  • 2 Snijd ondertussen de gorgonzola in blokjes. Voeg toe aan de kaasfondue en laat smelten. Roer regelmatig.
  • 3 Snijd de peterselie fijn en voeg toe aan de kaasfondue. Wrijf de caquelon in met gehalveerde knoflook en schenk de kaasfondue erin.
  • 4 Houd op tafel warm op een brandertje. Snijd de ciabatta in blokjes. Serveer de kaasfondue met de ciabatta en groenten.

Pittige Italiaanse kaasfondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept