Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
  • 2 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 3 Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.

Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Mezzelune met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mezzelune met basilicum en ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept