Brioche met hazelnootpasta en kersen

4
10 min
Ontbijt
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bodem van de springvormen met bakpapier en vet de randen in.
  • 2 Rol het croissantdeeg uit en bestrijk dun met de Nutella. Verdeel de bevroren kersen erover en rol het deeg in de lengte op. Snijd de rol in 12 gelijke stukjes.
  • 3 Leg in elke springvorm 3 rolletjes deeg tegen elkaar aan, met de snijkant naar onderen.
  • 4 Bak ca. 25 min. in het midden van de oven. Laat 5 min. afkoelen in de vormpjes. Neem eruit en serveer.

Brioche met hazelnootpasta en kersen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Brioche (eierbrood)
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brioche met gepocheerd ei
20 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brioche met rozijnen
20 min
Bekijk recept