Zoek
Proseccopunch met bessen
12
5 min
Albert Heijn
-
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
500 ml prosecco (gekoeld)
200 ml crème de cassis (likeur, Gall&Gall)
500 ml cranberrysap (Coolbest)
1 handsinaasappel
250 g blauwe bessen (diepvries)
7½ g verse munt
Bereiding
1
Schenk gekoelde prosecco, crème de cassis en het cranberrysap in een grote glazen schaal.
2
Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg met de bevroren bessen toe aan het proseccomengsel. Doe de takjes munt erbij. Roer door en serveer.
Proseccopunch met bessen is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept