Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm

12
20 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pastinaken en rasp ze in de keukenmachine tot spaghetti. Vermeng de pastinaak naar smaak met peper uit de moeln en alleen de blaadjes van de verse tijm. Klop het eiwit even los en giet erdoor, meng alles goed.
  • 2 Verhit een laag olie in een koekenpan. Frituur hoopjes pastinaak aan beide kanten kort en bestrooi ze daarna met wat zeezout.

Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's crèmesoep van knolselderij
40 min Voorgerecht
Bekijk recept