Foe yong hai anders

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
:Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. GroenteVerwijder de harde draden van de peultjes en halveer ze in de lengte.   Halveer de shiitakes. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen. Pel en snijd de knoflook grof Verhit een scheut olie in een wok en bak de peultjes, shiitakes, paprika, de helft van de lente-uitjes en de knoflook in circa 6 minuten gaar. Zet het vuur uit. SausBreng in een pan de tomatenketchup, water, bouillonblokje, azijn en de suiker aan de kook. Laat de saus circa 5 minuten zachtjes koken. Roer de maïzena in een kommetje aan met een scheutje water en roer het papje door de saus.Kook de saus een minuut goed door en breng de saus op smaak met een drupje sesamolie. OmeletKluts in een kom de eieren met het Chinees 5-kruidenpoeder. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de eieren in circa 6 minuten om en om goudbruin en gaar. Haal de omelet uit de pan en snijd in repen. ServerenVerdeel de rijst en de het omelet over borden. Schenk de saus over erover. Bestrooi met de resterende lente-ui.Bekijk alle Take Away specials.

Foe yong hai anders is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tsjoe Hwa Jiong Moen Doe Foe
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Omelet Foe-Yong-Hai
20-30 min -
Bekijk recept
Foe Yong Hai Met Garnalen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Henrike's Foe Yong Hai
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept