Spitskool uit de wok met koolvis

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Spitskool uit de wokPel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de gember fijn. Halveer de spitskool in de lengte, verwijder de kern en snijd de spitskool in dunne reepjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s  in dunne repen. Verhit een scheutje rijstolie in een wok en fruit de knoflook en de gember circa 2 minuten. Voeg de spitskool, bosuitjes en de paprika’s toe en roerbak circa 4 minuten. Breng het geheel op smaak met de sesamolie, oestersaus en een beetje versgemalen peper. Koolvis met sesamzaadjesRooster de sesamzaadjes circa 3 minuten in een droge koekenpan. Haal de sesamzaadjes uit de pan en veeg de pan eventueel schoon met keukenpapier. Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheutje olijfolie in de pan van de sesamzaadjes en bak de vis om en om in circa 5 minuten gaar. ServerenBreng de mie op smaak met een scheutje sesamolie en verdeel de mie, spitskool uit de wok en de koolvis over borden. Bestrooi de vis met sesamzaadjes. 

Spitskool uit de wok met koolvis is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept