Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Geroerbakte andijviePel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de gember fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode peper in dunne ringen. Verwijder de steeltjes van de shiitakes en halveer de shiitakes. Snijd de andijvie in dunne repen. Smelt een klontje boter in een wok en fruit de ui, knoflook, gember en rode peper circa 2 minuten. Voeg de shiitakes en de andijvie toe en bak circa 5 minuten mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Gegrilde heilbotSnijd de heilbotfilet in vier gelijke stukken, bestrijk met olie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Verwarm een grillpan en gril de heilbotfilets om en om in circa 6 minuten gaar. MihoenKook de mihoen gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit een scheutje olie in een pan en rooster het maanzaad in circa 3 minuten. Meng het maanzaad, het sap van de sinaasappel, rasp van de sinaasappelschil en de sesamolie door de mihoen.

Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept
Gebakken heilbotfilet met haricots verts-salade
30 min-
Bekijk recept

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept