Mango-viscurry

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Mango-viscurryBreng een pan met water aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen circa 3 minuten en giet ze af. Schil en snijd de gember fijn. Snijd de paksoi in reepjes en houd het groen apart. Maak de mango schoon en snijdt het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de heilbot in gelijke blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit het kerriepoeder en de gember circa 2 minuten. Voeg het wit van de paksoi, de sperziebonen, bosuitjes, mango en de heilbot toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de kokosmelk, chilisaus en het groen van de paksoi toe. Warm circa 5 minuten goed door en breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper. ServerenVerdeel de rijst en de Mango-viscurry over borden.  

Mango-viscurry is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept