Zomerse pastataart

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pasta Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Zomerse pastataart Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de champignons toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 2 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Roer de pasta en de pesto door de groente. Meng in een kom de eieren met de kookroom. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de pasta en de groente over een met olie ingevette ovenschaal. Schenk het eiermengsel erop. Houd 8 roomkaasbolletjes met kruiden apart voor de appetizers. Verdeel de rest van de bolletjes over de ovenschotel. Strooi de geraspte kaas over de ovenschotel, schuif in de oven en bak de pastataart in circa 20 minuten gaar. Appetizers Rijg een blaadje basilicum, cherrytomaat, olijf en een roomkaasbolletjes aan satéprikkers. Reken op 2 prikkers per persoon. Serveren Verdeel de zomerse pastataart over borden. Serveer met de appetizers.

Zomerse pastataart is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pastataart met ham en kaas
Bekijk recept
Pastataart
30-60 min -
Bekijk recept
Gegratineerde Pastataart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastataart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept