Romige spitskool met Parmezaanse kaas

4
30 min-
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Romige spitskool met Parmezaanse kaas  • Kook de macaroni gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. • Snijd de spitskool in de lengte door vieren, verwijder de kern en snijd de spitskool in dunne repen. Voeg de spitskool toe aan de pan en breng het water opnieuw aan de kook. Giet, zodra het water kookt, de kool direct af. • Verhit de boter in een grote pan en bak de worstjes rondom in circa 6 minuten goudbruin en gaar. Haal de worstjes uit de pan en leg ze op een bordje. Dek het bordje af met aluminiumfolie. • Pel en snijd de uien in halve ringen. Fruit de uien circa 2 minuten in de pan van de worstjes. • Voeg de bloem toe en laat al roerend circa 2 minuten bakken. • Giet de melk erbij en roer met een garde tot een gladde saus. Laat circa 3 minuten onder continu roeren zachtjes koken. • Snijd de worstjes in stukjes van circa 1 centimeter. • Roer de spitskool, worst, macaroni en de Parmezaanse kaas door de saus en warm goed door. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper. Rucola • Meng in een kom de rucola met een scheutje olijfolie extra vierge. • Verwarm een pan en rooster de walnoten in circa 4 minuten. Hak ze grof. Serveren Verdeel de romige spitskool met Parmezaanse kaas over de borden. Leg hier een toef rucola op en strooi de walnoten erover.

Romige spitskool met Parmezaanse kaas is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept