Peach can cake

4
45 min-
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Perzikcakejes Verwarm de oven voor op 160 ºC. Laat de perziken uitlekken en houd het vocht apart. Vet de perzikblikjes in. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Roer het vanillemerg met de boter, suiker en de eieren in de keukenmachine luchtig. Meng de bloem met het bakpoeder en het zout. Voeg het bloemmengsel en de melk toe aan het botermengsel en roer tot een glad beslag. Meng de perziken door het beslag. Schep het beslag in een spuitzak en vul de blikjes tot twee derde onder de rand. Kruimels Meng boter, suiker, bloem en havermout met elkaar, wrijf met beide handen tot er kruimels ontstaan. Verdeel de kruimels over de cakeblikjes. Bak de cakejes in circa 40 minuten goudbruin en gaar. Garnering Meng het bewaarde perzikvocht met de abrikozenjam en bestrijk de cakejes ermee. Klop de slagroom met de suiker stijf, schep in een spuitzak met kartelmond en spuit toefjes slagroom naast de cakeblikjes. Garneer met fijngehakte blaadjes munt en perzikpartjes.

Peach can cake is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Peach Rossini
10 min Snack
Bekijk recept
SUMMER PEACH RELISH
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Peach-Love
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peach longdrink
0 min
Bekijk recept