Selderijstoof met Duitse biefstuk

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

SelderijstoofPel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook grof. Schil en snijd de aardappels in blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de ui, knoflook en de aardappels circa 4 minuten. Schenk het water erbij en breng het geheel aan de kook. Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de stengels bleekselderij in halve maantjes. Schil en snijd de wortel in blokjes. Voeg de bleekselderij en wortel toe aan de pan met aardappels en laat circa 3 minuten koken met deksel op de pan. Snijd de tomaten in blokjes. Giet de linzen af en spoel ze schoon. Voeg de tomaten, mosterd en linzen toe en warm circa 2 minuten door. Roer in een kommetje de maïzena aan met een scheutje water en roer door de selderijstoof. Breng de stoof op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Pluk en hak de bladselderij fijn. Duitse biefstukVerhit een scheut olie in een pan en bak de Duitse biefstukken om en om in 8-10 minuten goudbruin en gaar. Serveren Verdeel de selderijstoof en de Duitse biefstukken over borden. Bestrooi met bladselderij.

Selderijstoof met Duitse biefstuk is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept