Gebakken lamsbout met tomatensalsa

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lamsbout Verhit een scheut olie in een pan. Snijd de lamsbout in blokjes en bak het vlees in de hete pan goudbruin en bestrooi met een beetje zout. Pel en hak de knoflook fijn en roer met het paprikapoeder door het lam. Pel en snijd de ui in halve ringen en bak mee met het lam. Blus af met het sap van de citroen. Pluk en hak de peterselie fijn en roer de peterselie door het lam. Salsa Pel en snipper de ui. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in blokjes. Pluk en hak de munt fijn. Meng de ui met de tomaten, munt, wijnazijn en de olijfolie. Serveer de salsa met het lamsvlees en garneer met een partje citroen.

Gebakken lamsbout met tomatensalsa is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept