Zoet-zuur Iers rundvlees

4
2 uur-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 170 °C. Breng de wijnazijn en bouillon aan de kook. Bestrooi de sukadelappen met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit olie in een pan en bak het vlees aan beide kanten goudbruin. Leg de sukadelappen in een ovenschaal. Snijd de champignons in vieren. Pel en snijd de ui in ringen. Verhit opnieuw olie in de pan en bak de champignons goudbruin. Voeg de ui en laurier toe en bak kort mee. Blus af met de azijn en de bouillon. Breng aan de kook en bind de saus met de plakjes ontbijtkoek. Schenk de saus over het vlees, dek af met aluminiumfolie en gaar het vlees circa 1,5 uur in de oven. Snijd de aardappels in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de aardappels met olijfolie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Bak de aardappels circa 45 minuten in de oven. Pluk en hak de peterselie fijn. Verdeel de aardappels en het zoetzure vlees over borden en bestrooi met peterselie.

Zoet-zuur Iers rundvlees is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept