Zalm-gnocchi uit de oven

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

GnocchiKook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Zalm-gnocchi uit de ovenVerwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de courgette in blokjes. Halveer de prei in de lengte. Was en snijd de prei in gelijke dunne stukken. Verhit een scheutje olie in een pan fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.Voeg de courgette en de prei toe en bak circa 4 minuten.Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 2 minuten mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de zalm in blokjes. Scheur de basilicum grof. Voeg de gnocchi, zalm, tomaten en twee derde van de basilicum toe. Snijd de mozzarella in plakken en verbrokkel de feta. Verdeel het mengsel over een met olie ingevette ovenschaal. Verdeel de mozzarella en de feta eroverheen en bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. ServerenVerdeel de zalm-gnocchi over borden. Bestrooi met de resterende basilicum.

Zalm-gnocchi uit de oven is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept