Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula

4
20 min-
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rijg de visfilet aan de satéprikkers. Bestrijk met de olijfolie en bestrooi met zout en peper.  Meng voor de chermoula het limoensap met de knoflookolie, de komijn, het chilipoeder en de koriander. Voeg zout naar smaak toe.  Verhit de grillpan. Gril de visspiesjes in 2 min. per kant bruin en gaar. Leg ze op een schaal en schep er de chermoula o

Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Dorade met chermoula
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief "Chermoula"
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met chermoula
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde goudbrasem met chermoula
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse visspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met paprikasaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen-visspiesjes met peterselie
30 min Bijgerecht
Bekijk recept