Fusilli frutti di mare

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng een ruime pan water met een theelepel zout aan de kook. Voeg de fusilli toe zodra het water kookt en kook de pasta gaar volgens de aangegeven tijd op de verpakking. Roer af en toe en giet af. Laat de zeevruchten goed uitlekken in een vergiet en dep ze droog met keukenpapier. Verhit de olie in een hapjespan (of ruime koekenpan) en fruit hierin de knoflook met de chili en ui 3 min. Voeg de zeevruchten toe en bak ze ene paar minuten mee op hoog vuur tot alles goed heet is. Schep de pasta en de helft van de bieslook erdoor en breng op smaak met zout. Verdeel het gerecht over diepe borden en bestrooi met de rest van de bies

Fusilli frutti di mare is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Frutta Di Mare
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept