Kerstsalade met chiligarnalen

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de knoflook, de semi-gedroogde tomaten en de verse dille fijn. Haal de korstjes van het brood. Pel de garnalen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 2 min. bruin aan. Schep de helft van de knoflook erdoor en leg de garnalen op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • 2 Maal het brood met de pepersaus en dille fijn in de keukenmachine. Voeg de rest van de knoflook en eventueel zout toe. Verdeel het broodkruim over de garnalen. Bak de garnalen in de oven in ca. 15 min. goudbruin en krokant.
  • 3 Verdeel de rucola met de tomaten en een beetje olie uit het potje over de borden. Leg de garnalen erop.

Kerstsalade met chiligarnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knoflook-chiligarnalen in kleine glaasjes
10 min Snack
Bekijk recept
Zoete Pittige Chiligarnalen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Oudejaars Chiligarnalen Met Indiase Currydip
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kerstsalade met granaatappel en pistachenootjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rood-groen-witte kerstsalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mamma's Kerstsalade
20-30 min -
Bekijk recept