Haaskoekjes

4
20 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem in een kom en roer de witte basterdsuiker erdoorheen. Voeg een snufje zout toe. Doe de boter bij de bloem en snijd dit in het bloemmengsel in stukjes. Tik het ei erbij en kneed alles snel tot een compacte massa. Verpak het deeg in plastic folie en laat het een uur rusten in de koelkast. Verwarm ondertussen de oven voor op 175°C. Rol vervolgens een stuk zandtaartdeeg met een deegroller uit en gebruik het haasvormpje om koekjes uit het deeg te snijden. Leg alle koekjes op bakpapier op een bakplaat in de oven. Na ongeveer 25 minuten zijn het overheerlijke zandhaaskoekjes. Samen doen? Leg tafelzeil op tafel en laat de kinderen een stuk zandtaartdeeg uitrollen, waarna je de haasvormpjes maakt. Download hier de vorm van de paashaa

Haaskoekjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker