Risotto met kip en doperwtjes

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kipfilet in bouillon in 15 minuten gaar. Neem de kipfilet uit de bouillon en snijd deze in stukjes. Meet 750 ml bouillon af. Verhit intussen in een hapjespan de olie en fruit de ui. Bak de risotto al omscheppend mee tot de korrels glanzen en glazig zijn. Voeg de wijn toe en en laat de rijst de wijn opnemen. Schenk vervolgens de afgemeten bouillon in 3 porties bij de rijst. Laat de rijst zachtjes kokend de bouillon opnemen. Voeg de volgende portie bouillon toe als de vorige is opgenomen. Kook de risotto in ca. 20 minuten gaar. Voeg na 10 minuten de erwten en kipfilet toe. Neem de pan van het vuur en roer de mascarpone door de risotto. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de risotto in 4 diepe bo

Risotto met kip en doperwtjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept