Milde vissoep op z'n Indisch

4
20 min-
Soep
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit olie in een wok. Roerbak de groenten zo'n 3 minuten al omscheppend en bak de currypasta 1 minuut mee. Doe de gezeefde tomaten en visbouillon in een pan en breng deze soep aan de kook. Draai het vuur laag en voeg de kabeljauwfilet en garnalen toe. Laat de vis 5 minuten zachtjes garen in de soep. Snijd intussen de naan in brede repen en rooster het brood. Soep op smaak brengen met koriander, zout en peper. Soep in kommen scheppen en serveren met repen n

Milde vissoep op z'n Indisch is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep op z’n Indisch
20 min
Bekijk recept
Ajam Kerrie Laksa
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept