Chocoladetaartje

2
- 10 min -
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een steelpan de slagroom tegen de kook. Hak intussen 75 g chocolade fijn. Neem de room van het vuur en laat de chocolade in de warme room smelten. Roer glad. Snijd de korst van de cake. Verkruimel de cake boven 2 kleine (wijn)glazen. Meng de jam met de likeur of wijn en verdeel over de cake. Schenk er de chocoladeroom op en zet de glazen 1,5 uur in de koelkast om op te stijven. Neem de glazen uit de koelkast. Rasp er de rest van de chocolade boven. Leg eventueel een paar frambozen tussen de chocolade

Chocoladetaartje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetaartje voor 2
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje met yoghurtijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidig chocoladetaartje
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetaartje voor 2
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje met yoghurtijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidig chocoladetaartje
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
30-60 min -
Bekijk recept