Groentecalzone met ham

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de broodmix met 300 ml water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat het deeg afgedekt 15 min. rusten. Verwarm de oven voor tot 220°C. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de roerbakgroenten met de prei 5 min. Voeg van het vuur de ham met zout en peper naar smaak toe. Druk het deeg plat. Rol het deeg uit tot een ovale lap van 3 mm dik. Bestrijk de helft van het deeg met tomatenpuree. Laat de rand vrij. Schep er de groenten op en bestrooi met de kaas. Bestrijk de rand met een beetje water. Vouw de onbedekte deeghelft over de vulling. Druk de randen goed aan. Leg de calzone op de bakplaat. Bak de calzone in de voorverwarmde oven in 25 min. lichtbruin en gaar. Maak intussen de slamelange aan met de resterende 2 el olie, zout en peper. Serveer de calzone met de salade.

Groentecalzone met ham is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Kruidige groentecalzone
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept