Paddenstoelenbouillon

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een (soep)pan de olijfolie. Bak de paddenstoelen 1 min. al omscheppend. Schep de knoflook erdoor. Schenk de bouillon in de pan en breng tegen de kook. Laat de bouillon op laag vuur 10 min. trekken. Steek uit het brood 8 sterren. Bewaar de sterren afgedekt op kamertemperatuur. Verwarm de grill voor. Verwarm de paddenstoelenbouillon zachtjes. Leg de broodsterren op de bakplaat. Bestrooi ze met de kaas. Schuif de sterren ca. 10 cm onder de ovengrill en laat de kaas smelten en licht kleuren. Pas op, dit kan snel gaan! Voeg de madeira, de bladselderij en peper naar smaak aan de soep toe. Schep de soep in 4 diepe borden en leg er de stercroutons in.

Paddenstoelenbouillon is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met paddenstoelen uit Umbrië
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerd ei in paddenstoelenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tompoes van paddenstoelen
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenbouillon met shiitakes en omeletreepjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met paddenstoelen uit Umbrië
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerd ei in paddenstoelenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tompoes van paddenstoelen
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenbouillon met shiitakes en omeletreepjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept