Rosbief met zoete zuidvruchtensaus en pompoenstamppot

4
60 min-
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de rosbief in met zout en peper. Verhit in een braadpan de olijfolie. Bak de rosbief in 20 min. bruin en gaar. Verwarm de stamppot in een pan of de magnetron; voeg indien nodig extra room toe. Neem de rosbief uit de pan en laat deze verpakt in aluminiumfolie 10 min. rusten. Fruit in het bakvet de sjalot. Bak de tutti frutti 1 min. mee. Schep de kaneel en de komijn erdoor. Schenk de wijn in de pan en schraap met een spatel de aanbaksels los. Voeg de honing en de tijm toe en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de rollade in plakken. Schep een beetje stamppot op 4 borden. Leg er de plakjes vlees bij en schep er de abrikozensaus over. Serveer de rest van de stamppot er apart

Rosbief met zoete zuidvruchtensaus en pompoenstamppot is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoenstamppot met appel en kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenstamppot met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenstamppot met gember
0 min
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept